andra inlägget 2010-09-30

Tjåhej igen! blev två inlägg idag bara för att jag har det supertråkigt och inte har några tv-kanaler här hos pappa! Men jag grinar inte för det ska ni veta nejnej.. haha!

Efter förra inlägget åkte jag och pappa och hämtade Linn (jag körde) vid Tunabrolokalen, efter det åkte vi till Ica maxi och köpte lite mat och cola light ♥ kärlek till det! Men inget slår Pepsi Max ♥ men tror jag börjar bli beroende inte bra! Iallafall så köpte jag light och det är gottgott det med! Nej nu ska jag nog tänka igenom vad för kläder jag ska ha imon, ska ju på tacomiddag och vi skulle vara finklädda bara för att det är kul, men jag har alla mina klänningar hos mamma och jag har tillochmed Julias finklänning hemma hos mig, så får nog ta en vända dit och hämta dom och sen åka hem till pappa och fixa mig och grejer! Blir mycket att göra imon för jag ska även åka till Rusta och kolla på några billiga men snygga tapeter så vi kan försöka få ngt lite snyggare här hemma hos pappa.. Det är supermysigt men vill ha något annat än vaniljvitt på väggarna..

Jaja nu ska jag nog kolla på film och sen vet jag inte får se om kanske Thimmydagisfröken är lika social som igår, då flyter kanske kvällen på!  för er som snart kommer att lägga er, godnatt på er då! Kommentera gärna om ni tkr någon särskilt tapet är snygg, jag tänkte ngn snygg mörkgrå/grå tapet! Älskar grått och mörklila tillsammans! 

Puss på er! 



2010-09-30

Hej! Kom precis in från en gå och spring runda! Var ute i 45 minuter, jätteskönt! Började som sagt skolan 11.20 och slutade 14.00 ungefär så jag har haft en rätt slapp dag idag! Kom på mig själv med att jag åt godis idag! Inte bra jag som skulle sluta! Jaja nu ligger jag ju där jag låg i morse typ, eftersom jag va ute och gick nyss hehe lurigt dedär.

Jag behöver hjälp! På torsdag nästa vecka är det hagafest och är djungeltema! Sämsta temat som finns egentligen.. vem vill gå som en apa eller zebra liksom? jaja jag och julia tänkte klä ut oss som två ******* eftersom alla tjejer kommer vara klädda i leopardmönstrat...  tro mig! Jag tycker faktiskt det är slampigt om jag får säga det själv och jag kommer aldrig i mitt liv ta på mig ngt som är leopardmönstrat! men alla har faktiskt olika syner på allt, men på underkläder kan det vara snyggt! Julia kan ju gå i sin bh, hon har zebramönster på den! hehe hoppas hon inte läser dedär! Fast om jag och Julia ska gå klädda som ******* så måste vi skaffa öron och det vill jag inte ha egentligen, rejält fult och nästan ingen kommer säkert klä ut sig heller.

Iallafall så är det tacokväll imorgon med några av tjejerna ska bli riktigt trevligt faktiskt! :)

Nu sitter jag och kollar in www.dessies.se, www.kissie.se, www.paow.se, www.isabelles.nu, www.finest.se/falsksanning och den bästa bloggen av alla!!! www.kenzas.se!  Hon har den absolut bästa bloggen som finns! Älskar alla hennes kläder och ringar! men vem köper en ring för 800kr?  inte jag!

Har börjar lyssna på Coffey Anderson, underbaraste låtarna som finns jag lägger upp hans album här!

COFFEY!! <---- klicka!


Nu ropar pappa på mat! hejdå! fint väder va det här idag också! ajjj najjsss


2010-09-29

Hej! Idag har det varit en riktigt skön dag! Började dagen 20 i 11 hade engelska då och då kollade vi på filmen Of mice and men som vi har läst på engelskan förut. Efter den lektionen hade vi mat och efter maten åkte vi på räddningstjänst och hade teori, lite drygt men skönt ändå. Slutade halv fyra och kom hem halv fem ungefär då åt jag och sen fick jag övningsköra till ica maxi med pappa och lilla syster Linn, där parkerade jag precis brevid mammas bil haha så vi ringde henne och hon handlade kattmat till Sankt Algot vi får på söndag! Underbart!!!

Sen fick jag köra hem men bestämde mig för att åka till Max och tvinga pappa att köpa en varsin lyxshake till mig pappa och Linn. Och för att prata om ngt som inte alls har med saken att föra så har jag har faktiskt slängt min pincett!! jag har hittat ngt som är mycket bättre... en ögonbrynskniv! dom skär bort ögonbryna som en rakhyvel fast inte riktigt, men man måste göra det nästan varannan dag men det är det värt för det blir precis som man vill ha dom. jaja nog snackat om tråkigheter!

På fredag blir det tacokväll med några av favorittjejerna! Ska bli riktigt roligt, och på lördag och på söndag ska jag jobba på Shell Seven Eleven vid Coop i Borlänge från klockan 12.00 - 16.00 så det är bara att kika in och låtsas att ni alltid hänger där!



ögonbrynsknivar! från Kicks.



tjahejdå

2010-09-28

Hej hallå! Idag började jag skolan klockan 11,20 jätteskönt och slutade 13,30! Jätteskönt!
När jag kom hem gjorde jag lite mat och smällde i mig det. Fick precis sms från mamma som kommer och hämtar mig runt halv sex, då ska vi på friskis och svettis, ska blir skönt igen! Jag måste verkligen få bättre kropp nu! Orkar inte bära runt på mig själv känns det som! huä! Jaja jag rör iallfall på mig nu och nu gäller det bara att inte äta nå godis och grejer, åt godis igår. Kommer gå illa om jag fortsätter äter så onyttigt! Men jag vet att man kan äta allt men inte mer än vad man behöver. Men jag vill sluta med godis och sånt för egentligen är det inte så gott.

haha jaja jag ska försöka iallfall och vi får se hur det kommer gå, man vill ju se bra ut tills sommaren! Så om man jobbar på det och verkligen försöker så kanske det går? Måste ringa och prata med min gamla fotbollstränare Roger och fråga om som ska träna något på ett gym här i Borlänge som heter Atlantum, tränade där förra året och det är så trevligt och riktigt roligt där! Iallfall, om dom tränar där så kanske jag kan träna med dom slipper jag vara där själv. jaja nog snackat om det! har ni nå tips om viktminskning så hör av er på email eller kommentarer, och jag vet att man inte ser varandras kommentarer men skriv till mig så skickar jag över dom på mail om ni är fler som vill läsa vad dom andra har att säga!

För er som inte vet så fyller jag år om exakt en vecka, 5 oktober! Men har redan fått nästan alla mina presenter, nya jobbingskor, friskis och svettis kort och katten som kommer två dagar innan min födelsedag! UNDERBART! lilla Sankt Algot. Hoppas han inte blir att se ut som katten här nedan, den va mest menat som mig och att jag ska jobba mig till Jessica Albas kropp! haha vilken inte kommer gå, och jag vet inte ens om jag vill vara så smal, men så folk ser mot vilken håll jag vill åt iallfall ;)


hejdå på er!
--->

2010-09-26


HEJ!! vi ska få en ny familjemedlem! Jag döpte honom till Sankt Algot och han är den underbaraste finaste katt som finns! Helt otroligt!

kom precis hem från friskis och svettis med mamma, vi träffade melinda och linn där, nu kollar jag på tv och väntar på min bff jonas ska komma! Vi ska se ngn film och prata skit. Imorgon tror jag vi har orientering, TRÅKIGT! Måste stiga upp klockan 6 för att duscha och grejer och klockan åtta börjar vi, egentligen har jag sovmorgon på måndagar men inte imon inte.. jobbigt. Nej nu ska jag kolla klart på tv och så lägger jag ut en bild på Sankt Algot! ♥




2010-09-25

hejhallå! Idag har det regnat hela dagen här men det har faktiskt varit ganska skönt! Kom precis hem ifrån Det spökar i Borlänge med Maja, Linn och Linnea. Efter det for vi hem till Maja och Linnea för jag ville se deras två nya kattungar, och nu ska vi bara övertala pappsen så blir vi kanske med katt! Underbart!
Blev att hyra film och köpa godis så tänkte jag, Linn och mamma spendera denna lördagskväll. Mamam fyller ju 53 år idag så hon fick present sen åt vi och sen for vi ut. Imorgon ska jag och mamma på kupolen och köpa nya löparskor till mig. Nej nu blev det ett riktigt tråkigt inlägg men jag  ska kolla på film nu, Transformers 1 på 4an bästa filmen ever! tvåan är också jävligt bra!

puss hejj


2010-09-22

hejhejhallååååååå, idag hann jag hem från skolan innan jag gick ut och gick med min mamma som fyller 53 år på fredag!
Efter vi va ute och gick åt vi lite mat som min syster och mamma gjort, det va misslyckat men jättegott! Imorgon blir det skola och sen hem och läsa ur en engelskabok, Of mice and men, laddar hem filmen nu så jag kan se den också, och kanske få en bra bild hur allt gick till i boken.. HATA ATT LÄSA!

jaja, på fredag blir det att fira mamma så vi drar ut och äter med mormor, morfar och självklart Linn!
Efter det blir det lite folk hos mig sen vidare på fest! Sen på natten ska ***** sova hos mig! Blir riktigt mysigt! Blev ett riktigt kort inlägg men så får det lov att bli nu för nu ska jag planera lite mer om vad som ska hända under fredagen.. OCH OMG UNDRA VAD JAG SKA KÖPA ÅT MAMMA, ge mig några tips om vad mammor vill ha (och jag köper inte grejen med att alla mammor önskar sig snälla barn). 


Pusshejjjjjj på diiiggg

2010-09-20

Vad är grejen med att alla tjejer säger att dom faller för fel killar? Gör man egentligen det? Är alla killar dåliga för att dom inte gör det som man själv tycker skulle vara perfekt? Men vad gör dom för att dom ska vara så dåliga? Tänk så gjorde dom allt dom kunde? Utan att vi tjejer inte märker att dom gör det, gör inte de oss till ännu värre tjejer?  Vi tror allting är som på filmer. Filmer.. det har fasen förstört våra liv. Ingenting är perfekt men i filmerna finns det perfekta saker som kroppar, personlighet, sex, uttryck, utseende, skolor, jobb, allt! Man blir så lurad av filmerna, ingen förstår det. Jag tror man tar åt sig sig mer än vad man tror när man ser en film, dom flesta väljer en vältränad kille med en passion som sport, framför en tjock lat kille som sitter framför datorn och spelar hela dagarna, fast visst ingen kanske vill ha en sån kille ändå, men ni fattar vad jag menar, dom har liksom visat att killar som är större inte är något att ha... Och killar vill ha en smal tjej med stora bröst och stor rumpa med vackert hår och vackert ansikte. Tänker och skriver jag bara det här för att jag inte kan få den killen jag vill ha?



Jaja, idag har jag varit i skolan sen hem och ut och gick i 45 minuter idag bara, kände inte för nått mer och så åkte jag, mamma och Linn till MAX och åt, så jävlans gott! älskar det!!! speciellt smält cheddarost dippen för 7kr! helt underbar! Efter mitt Ultimate cheese mål utan lök och smält cheddarost dippen tog jag en lyxshake! sablar det godaste jag någonsin ätit/druckit. JAJA ikväll blir der inget annat än sängen och imon är det inviduellt val, då har jag idrott med min idrottsklass, ska bli kul, efter det ska jag och mamma på friskis på kvällen! underbart att röra på sig igen. Nej nu ska jag kolla på Svenska New York fruar med mamma!


pusshej


2010-09-19

Hej! va med julia idag när hon tävlade i Säter. Det blev tidig uppstigning idag och jag var helt slut hela dagen men det gick bra för Julia iallafall, orkar inte gå in i detalj men hon kom på 9:onde plats. Väldigt bra Julia! Jag tog faktiskt bilder men lägger bara ut en på Julia och Zorrino. Men nu så ska jag nog fixa lite inför imorgon, pusshej






2010-09-18

hej vaknade av att min pappa och lillasyster åkte till Malung och kollade på Linns gamla fotbollslag spela. Tjugo över tolv gick jag ut och sprang och kom tillbaka kvar över ett, sen satt jag mig vid dator och ska nog snart sova lite middag känner jag. Ikväll vid klockan sju hämtar Julia upp mig och så åker vi till hennes stall och tvättar häst och fixar inför morgondagen.. Hon ska tävla i Säter imorgon och jag följer självklart med och hjälper :). Ska blir riktigt roligt! :)
 
Efter stallet åker vi och köper pizza på American Take Away (tror det va två för en idag, så bäst att passa på). Sen sover jag över hos julia och uppstigning väldigt tidigt imorgon. Vi åker vid klockan 06,00 eller 07,00 på morgonen!
Jaja nu ska jag nog hoppa in i dushen!

puss på er och så slänger jag in en bild på min allra bästa vän Julia och världens bästa häst Zorrino!










2010-09-17

ÄNTLIGEN FREDAG SÄGER JAG BARA!

Idag började jag skolan klockan åtta och har varit igång sedan dess, en kompis som heter jonas kom och hämtade mig så skjutsade han hem mig till Buskåker, och jag var hemma och vilade och väntade på pappa så åkte vi till kupolen och köpte springtights och jacka (har börjat träna igen efter 3 månaders uppehåll). Vi köpte dom på stadium, det va väligt bra pris faktiskt, springjacka och springtights eller springbyxor för 499 kr! Springtightsen va enormt sköna att röra sig i iallafall. När vi var klara med det så var klockan 15,00 då började jag byta om och lånade min lillasysters rosa/lila mp3 och gick ut. Gick ner vid frostbrunnsdalen och upp vid stora tuna kyrka sen mot romme och förbi kioskarna sen ner vid en busshållsplats som leder till en lite cykelväg mot BSM, där springer jag till och från mellan lyckstolpar till valtech (eller hur det stavas, min pappa jobbar där iallfall) sen går jag när jag har ungefär 4 minuter hem. Det vändan tar 45 minuter, måste faktiskt hitta en länge väg så jag är ute i 1h iallafall. Vet bara inte vilken väg! haha! om du kommer från Borlänge kanske du kan ge några tips?

Ikväll kanske jonas kommer förbi och kollar film och proppar i oss lite godsaker, men det blir nog inte så för han har träning ikväll och match imon. Lycka till Jonas! Om inte han kan så ska jag nog höra med julls men hon ska jobba på Coop Forum här i Borlänge ikväll, undra om man ska dra dit och dryga lite.

Min moped kanske äntligen blir såld nu också, skulle vara riktigt bra! Jaja, nu blir det en varm och skön dusch, ska bara städa mitt enormt stökiga rum än en gång!

godkväll på er! :)


2010-09-15

hej jag märker att ni tycker jag borde uppdatera mer, men jag orkar inte. Har skolan att tänkta på och är bara allmänt lat. Men lite skärpning kan kanske ske.

I allafall så började jag dagen idag med att gå till skolan som vanligt, halv nio började vi idag och vi hade lite snacka med olika personer i samband med Don't Drink & Drive, ni vet play, man lyssnade på dom när man va liten, dom sjöng t ex us against the world, http://www.youtube.com/watch?v=Qproqejhb9Y. Dom kom till skolan och Laila Bagge och en kille som heter Andreas Karlsson, han satte sig full bakom ratten och har nu skador för livet, alltid en enorm smärta i ena benet och en hjärnskada som gör att han inte kan prata riktigt tydligt. 

Laila pratade om hur hon har lyckats och misslyckats med i hennes liv, det va ganska intressant men jag förstår inte vad det hade med dd&d. Det va en till tjej med, kommer inte ihåg hennes namn men hon snackade om självkänsla och självförtroende, kan ha haft ngt med det att göra.. att man skulle våga misslyckas och det är faktiskt sant men man kan misslyckas på olika sätt.

Efter den stunden i Aulan gick vi och åt och efter det for vi på räddningstjänst, vi hade ett fystest som va enormt drygt, det värsta jag varit med om i mitt liv! ALDRIG MER!! då är jag sjuk i såfall. Efter det for jag hem och duschade och satt lite vid dator och åt, sen åkte jag till ishallen och träffade Aila, Fanny, tysken och Andreas och hans mamma. Aila är tillsammans med Martin som går i min klass, Fanny är martins lillasyster och Andreas är Martin och Fannys storebror dom har även en storebror som heter Mattias men han var inte med. Tysken är en utbytesstudent som Martin har hemma hos sig nu i en vecka. Han var i Tyskland för nån månad sen och bodde hos henne. 

Nej nu är det sängen som gäller! hejdå!

2010-09-26

hej!
Det va kul i lördags i falun och säter! Dock sov jag ingenting mellan lördan och söndan och inte inaatt heller, är jättesjuk nu! gör tillochmed ont när jag andas! Lyssnar på Phil Collins underbara låtar just nu och jag kom och tänka på en sak..

man borde egentligen bli tillsammans så fort man tycker de minsta om en person, för då, under ett förhållande så kommer man lära sig så mkt om personen och om man redan känner varann helt innan som utan och blir tillsammans, då har man ju inget att lära sig? Hur kul skulle det vara? Fast vem vill bli tsm med ngn man inte känner? det låter ju dumt? men släng in en kommentar om vad ni tyckte om det där så skriver jag i nästa inlägg om vad ni tycker osv.

Jaja, ska sova nu och reda ut lite fyllesms jag fått från anton östman ;-)  godnatt på er!


2010-09-04

hej. Igår va  det fredag så det va superskönt att sluta skolan för veckan, efter skolan åkte jag och Julia till hennes häst i stallet i Bäckan. Jag fick rida medans hon städade och fixade sen gick vi ut en vända då jag fick rida och hon gick brevid moahaha. Efter det åkte jag hem och då fanns det tacos på bordet sen satt jag mig vid datorn och det va då jag skrev till ****** och tjatade på han och tillslut erkände han att han inte va intresserad så jag va grinig och ledsen så gick och la mig klockan halv elva igår, vilket jag aldrig gör, inte ens när det är skola. Men nu blir det skärpning! :-)

Idag är det ju lördag så ikväll ska vi till grammy Goes Street, jag, Julia, Simon och Elis ska dit och sen tror jag vi ska sova hos Elis. Inte fått klart om vi ska det än eller inte, hehe.  

Klockan elva ska jag och kolla på hockey med aila mm. Hennes pojkvän Martin ska spela, den bitch går i min klass och tog mitt headset igår, han sa att han skulle åka 4 timmar i bil, men han åkte till stockholm haha ;) mytarN

Jaja, jag är hungrig nu och så ska jag väll in och duscha snart så hejdå på er.


2010-09-02 GRATTIS ÄLSKADE LILLASYSTER!

hej.        måste säga innan jag börjar skriva om allt, att min syster fyller 14 år idag så ett stort grattis till henne!

Idag har vi nollat ettorna vilket va riktigt roligt! Fyfan va vissa har gjort bort sig men det va ju det som va meningen! Hoppas bara dom felesta hade roligt. Läste precis klart dom 25 sidor man skulle läsa i en engelsk bok till engelskan imon, men jag förstod verkligen ingenting. Jaja, sovmorgon imon till klockan fem över nio tror jag det var.

Mormor, morfar och mamma kom förbi och så grattade vi linn och morfar lite, med pizza och efter det fika. Självklart tog mormor med "emmas favoriter" som kakorna har blivigt att heta för jag har älskat som kakorna i flera flera år :-)

Imorgon är det fredag och jag har ingen aning vad jag ska göra. Skickade precis iväg ett sms till ****** men han svarar inte, så om han inte svarar innan jag lägger mig tar jag helt bort hans nummer och kommer inte fråga han om han skulle med till Grammy Goes Street. Killar borde fan ta mer initsiativ att prata om dom nu säger att dom är "lite intresserade". Får damp, kan ju vara för att jag är helt galen i den killen utan att jag ens känner han, fan, aldrig varit med om att jag är så här desperat någonsin. Och nu när jag tänker efter så tycker jag rätt synd om han. Borde nog verkligen lägga av. haha ajja, blir kanske film imon med några om jag hör runt, dom flesta är nog bakis imorgon för det är soltorgsfest nu så vissa är redlöst fulla just nu, haha vissa har det bra!

Nej nu ska jag nog lägga mig och tycka synd om mig själv i några dagar till så kanske jag kommer upp med nått positivt nästa vecka! vem vet?

Justja, jag ska se till att ta lite bilder på lördag så ni får följa med i bilder också! och nu så ber jag er att kolla in på
www.kissies.se och www.dessies.se och www.paow.se  och www.kenzas.se så får ni er ett gott skratt som ni kommer ha i flera flera flera flera år framåt för ni kommer inte kunna sluta kolla på dom!

hejdå!


RSS 2.0