22 november 2010 VET DÅLIG UPPDATERING

hejsan! jag har varit jättedålig på att uppdatera jag vet men har varit ås mycekt just nu med lite olika grejer t ex som flytt och sånt, nu den här veckan bor jag hos mamma i Annorlunda iallfall.

Katten ligger och sover brevid mig i soffan och jag sitter självklart med datan! Iallafall så kan jag berätta om min dag idag!

Gick upp klockan 08.30 och drack ett glas mjölk (fick inte i mig nå frukost alls), sen packade jag idrottsväskan och sedan gick jag till bussen när jag väl kommer dit ringer Julia och säger att vi inte har någon idrott (och jag som hade idrottskläderna på dig redan) så jag tänkte att jag kunde ta på mig mjukisbyxorna på bussen. När jag och Julia bytt buss från 601:an till 602:an, så gick vi till aulan och där va det föreläsning om sex och samlevnad eller något såndant och det hade vi faktiskt hela dagen. Jag och Matilda gick till kupolen efter skolan och gick runt där ett tag tills klockan 15.30 för då gick vi till friskis och svettis och jumpande till klockan 17.00 då tog vi 17.03 bussen till stan och köpte råttmat till hennes råtta! Sen tog jag bussen hem till mig och hon bussen hem till sig.

När jag kom hem var pappa här och hjälpte med massa hyllor vi satt upp här i lägenheten, det blev riktigt bra med att vi satt upp en spegel ovanför soffan i vardagsrummet, till middag blev det fisk, potatis och brocolli, det va riktigt gott faktiskt (jag äter inte fisk alls annars) tycker det är riktigt vidrigt men det är den enda fisk jag kan äta.

Tog nyss två apelsiner och kollar nu på Scrubs! Imorgon har jag ingen skola men ska försöka att gå upp klockan 08.00 för att klämma i mig gröt och sen gå och lägga mig igen, ska försöka äta på bestämda tider tills jag åter utomlands och se om jag går ner i vikt ännu mer, har redan nu gått ner två kilo på två eller tre veckor, men jag har fuskat rejält på helgerna!!! FY!

Men det ska bli skärpning med det från och med nu, mitt godis ska vara typ fruktsallader ellerr något sånt.
Nej men nu ska jag nog kolla på TV mer.. hejdå på er och hoppas ni haft en bra dag. Och julia om du läser, så kan du ringa mig då?  puss!

13 november 2010 ETT TILL INLÄGG

bästa låtan av Rihanna på länge.. EMINEM♥
http://www.earmilk.com/2010/11/03/rihanna-love-the-way-you-lie-part-2-feat-eminem/
ni måste lyssna!!


13 november 2010

Hej! Vaknade för 20 minuter sen och var riktigt pigg så det är nog ingen idé att lägga sig igen, då sover till halv ett eller något liknanade. Iallafall igår vart det en lugn kväll, tog 20 i 9 bussen till stan för att möta upp Linn, Sara, Sandra och Sophia, vi gick till Hemmakväll och köpte godis sen åkte vi hem till Linn och kollade på Hannah Montana två ansvnitt och sen lite idol men idol va så värdelöst så vi slände av och drog till P&L cafét, eller jaa jag drog hem med sista bussen men Linn, Sandra och Melinda drog dit! :)

Ikväll kommer Maja hit, vi bodde granne med henne i huset förut, men dom flyttade något år innan vi gjorde det. Hon kommer och ska träffa Algot eftersom det va av henne vi fick han, så vi ska kolla film och äta pizza!!  Supermys!

Nej men nu river Algot ner något så måste gå och kolla va det va förngt som trilla ner. Hejdå

9 november 2010

Hej hallå på er! Idag har det varit en riktigt lång dag! Började dagen klockan 08.00 med att äta gröten jag kokade ;-) Sen vidare till min lektion som var idrott, efter det blev det mellanmål, yoghurt och banan som jag köpte i kiosken i skolan, endast 10kr blev det! Efter nån lektion gick vi och åt i skolan, det va fisk så jag åt stekt potatis och grönsaker och keso istället för den vidriga fisken... Efter det hade vi en lektion till och jag slutade klockan 13.00, då tog jag bussen hem och åt mellis det blev en naturdiet shake och hårdmacka. Klockan 15.00 tog jag bussen till friskis och svettis, kom dit halv fyra, böt om och väntade liten sen in och jumpa ;-) Efter kom mamma och hämta mig och då hade det fallit så mycket snö att det va täckt med vitt överallt!

När jag kom hem duschade och åt vi sen gick vi till vårdcentralen för vi skulle kolla mina födelsemärken, tog bort två förra året i februari och nu två till. yey.

Ingen bild idag för har inte tagit något kort eller nått sånt. Imorgon börjar jag 20 i 11 vilken ska bli riktigt skönt!
HEJDÅ

8 november 2010

Hej! Idag har det varit en strålande dag! Började dagen halv nio med frukost! Sen till skolan och då hade vi idrott efter det engelska och sen svenska, efter det gick vi på en föreläsning i aulan om mobbing osv på internet. Om att man lägger ut bilder mm på internet och dom kommer alltid att finnas där, allt man gör på datorn kommer alltid finnas kvar.

Iallafall efter skolan gick jag och tränade med Matilda på friskis och svettis, sen drog vi till resecentrum och köpte busskort sen gick vi till stan och tog bussen hem ;-))

Nu ikväll blir det ingenting speciellt ska väll lägga mig ganska tidigt eftersom jag ska upp redan klockan 06.00 imorgon eller klockan 06.50.... Inte bestämt mig om jag ska duscha eller inte eftersom jag har extra idrott första lektionen. Hmm.. Eller om jag duschar nu och duschar imorgon också! Ja så får det nog bli.. jag duschar håret och kroppen nu, låter det torka, går och lägger mig och duschar efter idrotten. Smart jag är!

Lägger ut bild på mitt mellanmål idag! En supergod shake och ett stort saftigt hårt äpple!

puss på er!

Min hand är misshandlad av Algot.

7 november 2010

Hej! Sitter i soffan här hos mamma på Örjansgårdarna och försöker lära mig lite maskinenlåtar eftersom dom ska till Peace And Love! ;-))  Det kommer bli nå otroligt mäktigt! Julia ringde och sa att vi bytt hotell, kommer inte ihåg vad det heter men vi ska inte bo på Walhalla iallafall, det nya hoteller va bättre på något vis. Imorgon är de skola och jag börjar 20 i 10 med idrott! ska bli skönt och efter skolan så ska jag på friskis och svettis. Måste verkligen ligga i nu tills utlandsresan! Äta nyttigt och ligga i med träningar!

IGÅR:
Gick ut klockan 22.00 till Carro, vi åkte till Murbo klockan 23.30, det va ganska mycket folk där men mest små, tjejerna där va ungefär 13-16 år vilket är för lite när killarna där är 17-18-19 år! Jaja, det blev lite småtjaffs som jag inte kan ta upp här eftersom min blogg inte är någon skvallerblogg som några unga läser ;-))

I FREDAGS:
Drog ut vid åtta till en kille som heter kroniz, mådde lite illa och så men gick ut ändå. Va hos kroniz till klockan elva halv tolv ungefär.. Då drog vi till Nygårdsdalen där det va en lokalfest. Vi kom in men det va riktigt tråkigt.. Kul folk men vissa hade jag aldrig sett och va inte riktigt det folken jag umgås med.. Men iallafall kom hem vid 02.00 ungefär.

Nu ska jag inte skriva nå mer, ska se TV som jag gjort precis hela dagen idag.

Lägger ut en bild på min IDOL................................ NEMO HEDÈN!!!


5 november 2010

Hej! idag är jag klarvaken faktiskt! Började morgonen med att klockan halv 9 hoppa in i duschen, sen frukost  -macka och mjölk, det åt jag framför Smalville, tyckte inte om det programmet förut men nu börjar jag tycka om det. JaJa.. om 20 minuter dvs klockan 11:00 kommer mormor och morfar och hämtar oss och så åker vi ut och äter lunch :) Riktigt härligt :)

Ikväll blir det nog fest om jag hittar på någon, kanske julia hänger med eller så drar jag ut med daniel och några till i klassen kanske, men får la se! Helt superskönt att jag ska åka utomlands, kan inte sluta tänka på det! yyyeeeyy :D

Några har frågat efter min tatuering och här är en taskig bild!

4 november 2010

Hej! idag är jag på sisådär humör, det som är nå otroligt bra är att vi har bokat utlandsresa nu till gran canaria, Walhalla i Playa Del Inglés!UNDERBART!! MEN min pappa är inte så glad över det för vi får inte mopeden såld..... tråkigt, väldigt tråkigt! Har jättedåligt samvete men nu behöver han egentligen inte betala något för jag räknade ut att all mat alltså ter ggr per dag ungefär kommer kosta 300kr alltså 100kr per rätt, så 300kr x 7= 2100kr mitt studebidrag är på 1050kr och jag har kvar sen det sista vi fick och om ja inte köper nått mer så har jag typ 1500kr och så kan kanske mamma hjälpa mig med 500 kr + att jag har 15 euro i mitt rum och mynt. Hoppas det löser sig!

Iallfall så vaknade jag vid halv elva och tog på mig kläder för tjugo över elva tog jag bussen till stan och sen vidare till Bäckan där jag hjälpte Julia med häst och grejer. Sen for jag hem till mamma och mös med Algot och lekta av han lite för mamma skulle komma hem så sent. Åkte hem efter det och sen vid tio i åtta åkte jag och pappa till Coop och hämtade Julia och vidare hem till Julia där vi pratade och bokade resan.

Har fortfarande inte hört av ***** som jag "tjaffsar" med eller något? men då får det vara!

Dagens låt: Damien Rice – 9 Crimes
Dagens blogg: www.paow.se

Walhalla

3 november 2010

hej, jag mår bättre idag men har inte hört av "vännen" än, så då får det nog vara! Iallfall så vaknade jag vid fem i tolv idag och va helt utvilad, sen drog jag vid klockan ett till åselby för Niclas skulle forsätta sin tatuering, den är inte klar än och det va tredje sittningen haha! stackars pojk! Iallfall så åkte jag hem med tjugo i fyra bussen och åt och har suttit vid datan hela kvällen och kommer nog tillbringa hela natten vid datan också bara för att jag kan ;). 

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, tror jag ska med Julia till stallet! har lärt mig att trava nu hehe, eller näst intill iallfall, kan guppa nu iallfall! Sen i veckan har jag ingen aning om vad det blir. Blir väll att ha tråkigt även fast det är lov, det finns ju inget man kan göra nu när det är kallt och eländigt. Filmer kanske och juste jag måste försöka leta på hela andra säsongen av Cougar Town, finns inget bättre program än det.

Nej nu ska jag ladda upp bilderna till er på Niclas tatuering men kommer bara lägga upp en på bloggen, sen ska jag kolla på filmer jag sett flera miljoner gånger!
Hejdå!


2 november 2010

hej! har lov nu men ändå så glömmer jag att skriva.. illa. Klockan är 23:33 och jag kom precis hem från Julia. När jag kom hem så satt jag mig vid datorn och började tjaffsa med en vän, han är så jävla grinig nu för tiden och så sa jag det och så blev han sur och frågade vad jag ville så jag skrev absolut ingenting hejdå, då skrev han bra. Hatar att tjaffsa om något som inte ens har med mig att göra. Jag är på sjukt dålig humör nu och kommer säkert vara det ett bra tag framöver känner jag.

Veckan har varit skön hittills men det finns ju ingenting att göra om dagarna nu.... Försöker sälja mopeden men det går fan inga bra och jag som ska åka utomlands den 15 december, kommer säkert inte bli av bara för det.. FAN mitt liv går bara neråt nu... jag vill bara grina.

nej jag skriver med ngnannan gång, hejdå

RSS 2.0