2010-08-31

hej idag har det inte varit en bra dag för mig, inte mått bra alls. Pojkar är knepiga alltså. nej förhållande kanske verkligen inte är min grej eftersom det aldrig flyter på med rätt killar, nu har jag träffat en kille som är hur bra en kille kan bli, men så bara poff säger det så har det gott från bra till sämst i världen. Vi pratar inte ens mer och när vi väl gör det så får man bara sms som "inget:)" "okej:)" mm jag vill att det ska flyta på mer och inte vara så jävla stelt. Nej om han inte hör av sig tills på torsdag (tagit bort hans nummer men har det i ett sms i telefonen) så ger jag upp. Kommer ta bort hans nummer HELT och bara glömma *** ***** ******* * **** *** vilken faktiskt är sant, tro det eller ej!
På lördag ska jag och min bästa vännina åka till Falun och kolla på Hoffmaestro med Elis och ngn mer? Iallafall ska vi övernatta i Säter hos Elis sen och jag hoppas med allt att jag får med mig ****** men det vet jag att det inte blir av så jag kan lika gärna sluta hoppas. Men det kommer jag inte göra för ingenting är omöjligt, utom att han ska följa med............. shitt mes jag är, men jag vet att jag kommer bli helt galet kär i han om jag bara fick tillfället blablabla jag ska sluta babbla om han snart. Jaja sen på söndan vet jag inte vad det blir.
14 :D
Imorgon fyller min morfar år och på torsdag fyller min lillasyster Linn år, tänk att hon blir 14 år:D

hejdåå


2010-08-30

nej fyfan va killar suger, att något så underbart bara kan bli fel.. jag förstår verkligen inte. Är det som jag tror det är? att han bara vill ha mig när han är full.. är jag så hemsk att jag tillåter det? borde jag det? eller borde jag strunta i han? även fast han är den finaste killen jag sett i hela mitt liv. fan. trodde adrig jag skulle säga det men han är perfekt, kanske inte för er men för mig! jävla skit!

2010-08-28


har inget att skriva om bara det att jag måste minnas den här dagen, ska vara med ******!!! AMAGAD
Eller det är inte 100% säkert för han skulle iväg före men efter det. HÅHÅ mh mh mh!



2010-08-25

hej! va förbi min älskade sjuka vän julia! Hon är jätteförkyld :( Krya på dig! hämtade en klänning hos henne som jag skulle ha imorgon på en gymnasiefest som är nästan en gång i månaden på ett ställe mitt i stan som heter flamingo för er som inte vet, iallfall så kom jag inte i den, så får nog ta och leta på ngn annan :) menmen, allt rullar på nu när skolan börjat och idag på räddningstjänsten så fick vi tänka ut lite hur vi ska nolla dom nya ettorna på sam/räddningstjänst! ska bli väldigt kul att se deras miner!
Idag i skolan hade vi klassfoto, underbart skön fotograf! Nej men nu ska jag nog äta ben & jerrys! kärlek

bye bitch!

2010-08-17

Alla hjärtans dag, vad händer egentligen om man är själv den dagen om året? Är man misslyckad? Vill alla par ha en dag om året för att äta middag, ha sex, eller kanske till och med älska varandra? Dom har alla dagar om året på sig att göra det och ändå får dom en hel dag. Alla blir ju knäppa av alla hjärtans dag. Och allas alla hjärtans dagar ser ju precis likadana ut, killen skickar blommor eller choklad till tjejen och på kvällen går dom ut och äter och kanske slutar kvällen med sex. Kanske betyder alla hjärtans dag något för mig när jag också älskar en kille som älskar mig, det visar sig hoppas jag! Men ändå, man har ändå fler dagar att fira och äta middag på som verkligen betyder något i varje förhållande något att fira, som ett års-dagen eller 10år tillsammans. Men det räcker inte, dom ska ha en hel dag, en hel dag när allting står still för en annan.





2010-08-08

När det otroliga är över då? när man var med om det man egentligen vill men aldrig trodde skulle hända, vad gör man nu då? är det såhär det kommer vara? Att allt kommer och går? Att allt man är med om som har en betydelse betyder ingenting i slutändan? Kanske är det så, men om man inte får det man vill ha tappar man ju hoppet, om man tappar hoppet förlorar man allt då?

jonas är en bra vän!

2010-08-05

Varför är det så att man va superkär i en kille/tjej man inte kan få, men när man väl får den så vill man inte ha den? Varför blir det så? Det är väll onördigt men tanke på att folk tycker det är fel om an inte har ett förhållande i äldre dar och blablabla. Jag tänkte här om dagen att jag vill nog ha barn när jag blir stor, jag kanske vill gifta mig. Men jag tror att det kommer komma någon ny som man blir förälskad i så att gifta sig är ganska stort ändå. Först tänkte jag att det va inte en så big deal men om man tänker efter, det är rejält stort. Liksom tänk så sabbar man det? Då blir det jävla jobbigt att försöka fixa det igen om det ens går. Aja, jag kanske inte borde tänka på det just nu ändå. Men iallfall så väntar jag på att nicklas ska vakna men han blir nog att sova ett tag till, undra om jag ska göra iordning frukost till han.. hah aldrig!

Bilder från Wien kommer sen


RSS 2.0