2010-07-24



Finns kärlek vid första ögonkastet? Om det finns, kommer alla att uppleva det? Eller är man inte riktigt kär om man inte ser det på en gång? För det borde ju vara så, men ändå då ser man ju inte insidan. Men jag tror att om man blir förälskad vid första ögonkastet så ser man insidan genom utsidan. Men om det inte finns, vad är det man känner? Den dära rysningen och viljan att aldrig sluta kolla och lyssna på personen. Att man kan vara helt tyst och bara höra killen/tjejen andas. Det är en märklig känsla som alltid kommer finnas i kroppen om inte kärleken blir besvarad. Det hugger när någon eller något påminner om den även fast du kanske inte känner personen. Den jag föll för från första stund känner jag inte, aldrig träffat han ensam men träffat han två gånger. Och vi pratar aldrig eller skriver eller ingenting, och jag har numret uppskrivet men tagit bort det från telefonen för jag vet att jag kommer skriva men jag vill inte skriva för jag vet att jag inte får något svar. Det är en märklig känsla och den kan bara försvinna på ett sätt, och det är om du faller för en ny. Men leta aldrig efter ett förhållande, då kan det hända att du tar någon bara för att du tycker om han och då märker du det redan när det är försent.

Imorgon åker jag till Österrike och blir där i en vecka så kommer inte skriva mina otroligt intressanta analyseringar. Kommer hem den 1 augusti och då kommer jag nog berätta en del hur det va i Wien. Om jag inte tar med mig datan och skriver i word och lägger ut allt när jag kommer hem. Får la se hur det blir. Om jag inte får internet där men det tror jag nog inte. Nej snart kommer mamma och storasyster och ska äta pizza med oss för att säga hejdå. Och ska färga håret mörkare som på bilden. Nej nu ska jag lyssna på justin bieber, HOJ!


2010-07-23

Har drömmar någon betydelse? Jag drömde för någon vecka sen att jag såg en mobiltelefon bli överkörd flera gånger, kan det betyda att jag ska vara försiktig med den jag har nu? Min vän drömde om att hon mös och sånt med en kille som hon pratat med några få gånger men inte sett han sen han tog studenten, hon har haft pojkvän i snart tre år, kan det betyda att hon inte vill att den pojken hon har just nu ska vara den första och sista? Men om det nu är så att drömmar har någon betydelse, vad ska man då göra åt saken? Ska man göra som man drömmer eller ska man strunta i det och se om det man drömde händer? Eller betyder inte drömmar någonting?

GRATTIS MIG SJÄLV på namnsdagen EMMA



dagens fundering


Varför heter sex att älska? Att man har sex med någon man älskar? Det är ju fortfarande sex och sex är ju sex. Älska är ju bara ett annat ord för sex. Kanske använder fint folk älska istället för ordet ”sex”. Men varför? Sex är inget fult, sex är naturligt, alla kommer ha sex någon gång i sitt liv. Nästan alla iallafall. Och det är inget att skämmas för egentligen, men går livet ut på att man ska leva som ung och vid 25-års ålder skaffa en pojkvän som man ska leva livet ut med och gifta sig och efter 1-2 år skaffa barn? Är det vad livet går ut på? För alla gör det ju. Gifter sig och skaffar barn. Det är inget för mig. För oss som inte vill gifta oss och skaffa barn då? Jag vill kunna åka på resor med krogar och dansställen. Vill jag bli äldre än 25-35? för det är ju då livet kommer bli precis som alla andras. Tänk så vill jag inte få ut nått mer av livet än det jag redan har? Visst en sommarromans, underbart! Men nått mer? Kan jag mer?  men vad vet jag, jag är fortfarande bara 16 år.




RSS 2.0