30 Oktober 2010

Hej! jag vet skitdålig uppdatering.... men har inte haft tid.
Men kan berätta lite kort om veckan och så..

I veckan blev det bestämt att jag följer med Julias familj till Gran Canaria den 15 december, skit skönt!

Igår var jag på soltorgsfesten och det va svinkul, annars i veckan har det inte hänt ngt.. men imon så GIFTER SIG MIN STORASYSTER ♥ ska bli så otroligt kul!! men nu måste jag sova hare gött pusshej
Juste.. Bianca, min tremänning fyller år idag! GRATTIS!

24 oktober 2010

Hej idag väckte mamma mig 10 så åkte vi och jumpade klockan 11 sen for vi till falun och shoppade och sedan vidare till kupolen där jag hittade skor och jacka! Blev helt förälskad i skorna och dom va sjukt billiga, bara 299kr! Så jävla värt det! Och idag fick vi reda på att vi ska flytta igen, så jag mamma och Linn ska flytta till ett ställe som heter Annorlunda, vad kan det vara för ställe tänker ni, men det är en jättefin lägenhet! Och jag och syrran på fina egna rum. Jag och Algot kolla på två och en halv man, och ska snart gå ch sova.

I fredags hade jag min vän över och vi kollade på film till 4 på natten eller nått, det va jättekul, och vi somnade då och då, och vi masserade varandra varannan halvtimme, as skönt! men nu ska jag sluta. men lägger upp en bild på skorna och mig och algot, hejdå !



skorna

21 oktober 2010 FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING

hej! förlåt för att jag helt enkelt inte orkat blogga alls under ngn vecka, iallfall så har ingenting nytt hänt, utom att Algot har bajsat ner stora delen av mammas lägenhet (tur jag bor hos pappa nudå). I veckan har det varit ganska mycket skola och träna, jag försöker att träna så ofta jag kan och det går ganska bra, idag va jag och min lillasyster Linn på medel puls på friskis och svettis och det va jättedrygt men urskönt!

Det är fredag imon och vi har prov på naturkunskapen som ingen har pluggat på?!? hmm.. vi har en jätteknäpp lärare som är helt wierd...... synd.
Alla i våran mattegrupp fick ig utom en Elin i våran klass, bra där Elin!

Va in och kollade på paulinas blogg (www.paow.se) och såg att det är slut mellan Hugo och Paulina igen! Attans, mitt favoritpar, men jävla dålig stil att vara otrogen sådär som hon va, det värsta är ju att hon vägrade berätta för Hugo och ljög för hela Sverige... fyfan.. fast det va med en rätt snygg kille, NEMO HEDÈN! Han i Kungarna Av Tylösand. 

Tror det blir en lugn helg och ska mest ta det lugnt, för på torsdag smäller det på riktigt, det är Soltorgsfest så! REjVVVVVVV.

Ska lägga mig nu, lång dag imorgon!
puss på er,



10 oktober 2010

Hej FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING hade faktiskt helt glömt av, haha.

Hagafesten i torsdags va sådär.. fick ta hand om en gammal vän till mig osm hade druckit flr mycket, va inne och dansade i 30 minuter kanske innan jag och julia fick börja köa utåt.
Nog om det...

I helgen vart det bara slappt och har verkligen inte gjort ngt nyttigt alls i helgen uom tränat såklart! Gick på stationsjumpa på friskis och svettis i lördags och fyfan va drygt det va helt otroligt! Jag började gråta så slut blev jag, det kom tårar men jag bölade inte  ;-).

Söndagen letade vi efter kläder till min storasysters bröllop den 30onde oktober, ska bli riktigt roligt!

I går va det jumpa på friskis igen, stationer igen..-.-

Idag har jag inte gjort något alls, bara kollat film och myst med Algot.

Men NU sitter jag och kollar på Sverige - Holland! 0-2 till Holland, Sverige suger just nu.

Julia ringde precis och frågade om jag ville följa med henne till stallet på måndag och rida med henne för hon har två hästar att ta hand om då! Självklart tackade jag ja, och det ska bli riktigt roligt!

Nej nu ska jag se klart på tv, hejdå

6 oktober 2010

hej allihopa!

Idag började jag dagen med en skön dusch och var i skolan klockan 10,40 då hade vi engelska och efter det skulle vi ha räddningstjänst men missade bussen så jag och Julia åkte hem till mig och myste med katten och sen färgade mitt hår, sen skulle vi åka till kupolen men vi skulle få främmande av mormor, morfar, pappa och min storasyster Thereses sambo Kimmo (Therese kunde inte komma för hon jobbade men dom båda kom dagen innan min födelsedag). Iallafall så åt vi paj och efter det fika och jag öppna presenter, ett par leggins av pappa och Linn + tre par spetstrosor som va med i paketet och sen mer av pappa som jag fick va tapeter så vi kan tapetsera mitt rum till helgen, av mormor och morfar har jag fått nya joggingskor och vantar och halsduk, av mamma fick jag katten och godis och jag fick en jacka av Linn förut som jag skulle ränka som present också. Så jag tyckte om det jag fick! Kommer använda alltihopa! Jättenöjd!

I morgon är det torsdag och jag börjar skolan 5 i 9. Efter skolan ska jag träffa en vän som heter Thimmy och efter det hem och duscha och fixa och grejer sen dra på förfest om jag och Julia har tur så vi får komma dit, annars vet jag inte riktigt vad vi ska göra hehe. Ska till kupolen innan och köpa lite smågrejer också, ska leta efter ett linne eller ngn kjol eller något och funderar på lösnaglar, har ju touch mobil så blir nog lättare nu att smsa! haha!

Har precis kollar på Kungarna av Tylösand och nu kollar jag på CSI.

Nu ska jag lägga mig, blev ingen bild idag för har inte tagit ngn.... men kanske blir mycket bilder på fredag, kan försöka lägga ut en bild på mig innan festandet! puss på er!

2010-10-05

Hej! Idag fyller jag 17 år! Så idag har det varit bara min dag, först lunchade jag med en av mina bästa vänner som heter Aila sen när jag kom till skolan hade min andra bästa vän köpt fika med två av våra vänner, så satt vi och fika på mattelektionen, fast dom köpte kanelbullar fast dom vet att jag inte tycker om det, men det va skitsamma! haha om jag värmer dom i micron så kan jag äta dom! Men dom köpte godis och kakor och saft också! Väldigt söta va dom! Sen efter skolan gick vi till Erikslundgymnasiet och va där i en timme ungefär sen tog vi bussen till stan och sedan hem!

Igår va jag med jonas och jag hade faktiskt jättekul, han ville se katten och sen kollade vi lite på en film och åt ben&jerrys.. AS GOTT!!! Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir, ingenting antar jag.. tråkigt, min födelsedag och allt ju. HaHa jaja, ska väll se film i min ensamhet ;) hahahah!

Har ni sett att Paulinas (paow.se) och Hugo Rosas gjort slut? Det är väldigt synd, och det har väl stor del med att läsarna är väldigt avundsjuka! HATAR SÅNT! fyfasen. Jag tycker Paulina verkar vara en otroligt trevlig tjej och borde behandlas bättre än vad hon gör, fan folk är inte perfekta när ska dom märka det? Alla gör misstag även dom som har mer uppmärksamhet än andra. Fyfan va hennes och Hugos elaka läsare, man blir bra matt!
Jag hoppas starkt att dom blir ett par igen för dom passa nå otroligt bra. Håller tummarna faktiskt.


Nej hejdå på er



2010-10-04

tjenixen!  Idag har det varit en jobbig dag, är nog påväg att bli sjuk, hade feber i helgen och nu är jag hängig och ovanligt klumpig och allt sånt som man bara inte orkar med just nu, lite tråkigt nu speciellt när det är fest på torsdag! ska bli riktigt kul faktiskt! :) Kommer gå även om jag är sjuk haha!
Och med lille Algot går det bra med, han är så sprallig :) en otroligt söt liten en :) nej nu väntar jag på min vän jonas han ska kolla på kissemissen sen åka så undra vad det blir ikväll då.... boring!

hejdåå


2010-10-03

Hej! Vi hämtade katten för ngn timme  sen och han är helt underbar! Han springer runt och tjoar och tjimmar som en liten duracellkanin! Kommer inte skriva speciellt mkt just nu för gör lite skolarbete om Rinkebysvenska! otrolig ointressant ska ni dock veta! Men nu ska jag umgås med våran nya familjemedlem! puss på er!

RSS 2.0